ZLATO ZA HRVATSKU!

Kategorija: Udičarenje

17. 10. 2021.

U razdoblju od 09. listopada do 16. listopada 2021. godine u Herceg Novom,  Crna Gora održano je 56. svjetsko prvenstvo u lovu iz usidrene brodice za seniore na kojem su ostvareni nevjerojatni rezultati EKIPNO  I POJEDINAČNO ZLATO!

Reprezentacija  je otputovala 06. listopada 2021. godine  te su prije prvenstva održana tri treninga u Herceg Novom.  Pripreme  za nastup na ovom prvenstvu ekipa je odradila u Hrvatskoj tri dana na Dugom otoku. 

 

Natjecanje je započelo 12. listopada  te je nakon prvog dana najbolje plasirani natjecatelj  bio Ivan Galzina na 8. mjestu pojedinačno dok se ekipno Hrvatska nalazila na 3. mjestu. Drugi dan lova, bio je bolji za naše natjecatelje jer se Ivan Galzina plasirao na drugo a Marko Sikirić na peto mjesto čime je  Hrvatska drugog dana bila prva.  Treći i posljednji dan natjecanja IVAN GAZINA  plasira se na prvo mjesto  čime je potvrdio svoju poziciju te POSTAO SVJETSKI PRVAK ZA 2021. GODINU.  Ovom medaljom Ivan  je osvojio sva tri svjetska odličja u ovoj kategoriji; 2018. godine osvojio broncu na svjetskom prvenstvu u Portugalu, te srebro 2017. godine u Salima na Dugom otoku gdje je održano 53. svjetsko prvenstvo.

 

Idući najbolje plasirani natjecatelj je bio Marko Sikirić na 4. mjestu, zatim David Pinezić na 13. mjestu, Siniša Budisavljević na 20. mjestu. David Bajlo lovio je prva dva lova a treći lov zamijenio ga Stefano Erman.

Izvrsnim lovom cijele ekipe osvojeno je EKIPNO ZLATO ZA HRVATSKU!

 

Iskrene čestitke cijeloj ekipi izborniku Matteu Jugovcu  treneru Elvisu Baraku te posebno Ivanu koji se vratio kući sa dvostrukom zlatnom medaljom!


  • Galerija slika:

  • Nema slika galerije