Bronca za ekipu U21!

Kategorija: Udičarenje

18. 10. 2021.

U razdoblju od 09. listopada do 16.  listopada 2021. godine  u Španjolskoj, Peniscola održano je 19. svjetsko prvenstvo u lov sa obale za kategoriju U16 te  20. svjetsko prvenstvo u lovu sa obale za kategoriju U21 koje je donijelo još jednu medalju za Hrvatsku  ove godine i to EKIPNU BRONCU!

Reprezentacije su u mjesto održavanja prvenstva doputovale 06. listopada 2021. godine, čime im je ostalo tri dana prije početka službenog natjecanja za održavanje tri treninga. Ekipama je omogućeno održavanje priprema za ovo natjecanje u Hrvatskoj i to u dva navrata; studeni 2020. godine u Makarskoj za obje ekipe te svibanj 2021. u Makarskoj za U16 te u Baški na otoku Krku za ekipu  U21.

Natjecanje je započelo 11 . listopada 2021. godine. Prvog dana ekipa U21 bila je plasirana na posljednjem 5. mjestu gdje se nalazila i nakon tri lova te taj rezultat nije davao puno nade za mogućnost osvajanja medalje. Međutim, posljednjeg dana lova iznimnim lovom Hrvatska osvaja prvo mjesto ekipno čime se uspijeva probiti na  treće mjesto te Hrvatska osvaja EKIPNU BRONCU U KATEGORIJI U21  ZA 2021. GODINU!

Pojedinačno najbolje plasiran je bio Luka Gredičak na 10. mjestu, zatim Ivana Budisavljević na 16., Toni Linč na 17. i Antonio Franić na 19. mjestu. Frane Tomljenović lovio je prva tri lova dok je posljednji lov uveden Marijo Milić.

Iskrene čestitke cijeloj ekipi, izborniku Dubravku Pejdi   te treneru Patriku Tomi!

Reprezentacija U16 plasirala se na 4. mjesto ekipno sa jednim bodom razlike od trećeplasiranog.  Pojedinačno najbolje plasirani natjecatelj je Marin Market na 6. mjestu, slijedi Vito Ferara na 13. mjestu. Ostali članovi reprezentacije su  Teo Hajdaraj, Ivan Pribilović, Leon Bajčić i  Stipan Barišić. Izbornica reprezentacije je Željka Marković a trenerica Ana Vučetić.

 

 


  • Galerija slika:

  • Nema slika galerije