Hrvatski savez za sportski ribolov na moru

Switch to desktop
HSSRM - HRVATSKI SAVEZ ZA SPORTSKI RIBOLOV NA MORU


Hrvatski savez za sportski ribolov na moru raspisuje se natječaj za organizaciju međužupanijskih i državnih prvenstava, te Kupa Hrvatske za 2019. godinu. Kandidature za organizaciju dostaviti u tajništvo Saveza do 20. listopada 2018. godine.

U prijavi molimo navesti predloženu zonu lova.

Službeni kalendar natjecanja će se utvrditi na jednoj od budućih sjednica Izvršnog odbora, u skladu sa međunarodnim natjecanjima.

 

Rok za prijavu prigodnih natjecanja u 2019. godini je 01. studeni 2018. godine.

Natjecanja koja se ne potvrde biti će brisana.

Klubovi koji ne prijave prigodna natjecanja neće biti u mogućnosti ishodovati odobrenje nadležnog ministarstva.

 

PROČITAJ VIŠE


Na 54. svjetskom prvenstvu u lovu iz usidrene brodice za seniore koje se održava u Portugalu  od 15. rujna do 22. rujna 2018. godine, reprezentacija u sastavu Ivan Galzina, David Pinezić, David Bajlo, Siniša Budisavljević, Angelo Kosović i  Marko Sikirić pod vodstvom izbornika Saše Rašovića u konkurenciji od 15 zemalja osvojila je 3. mjesto ekipno dok je pojedinačnu broncu osvojio IVAN GALZINA!

U isto vrijeme održava se i 18. svjetsko prvenstvo u lovu iz usidrene brodice za kategoriju U21 te je reprezentacija u  sastavu Lovre Milin, Dilan Mileta, Estera Bajlo, Luka Gredićak, Martin Ćurko pod vodstvom izbornika Mattea Jugovca te trenerice Tee Radil u konkurenciji od 4 zemlje osvojila zlato dok je pojedinačno srebro uzeo LOVRE MILIN.

 

Rezultati natjecanja:

icon SP seniori brod Portugal

icon SP U21 brodica Portugal

PROČITAJ VIŠE

Stranice izradio Mar-com. Sva prava pridržana.

Top Desktop version

e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?